Egyesületünk

Tisztelt Sporttársak,

Kedves Barátaink!

 

Egyesületünk (Honvéd Rákóczi Sportegyesület)vezetése és sportolóink nevében tisztelettel köszöntöm minden a sport és kifejezetten az akadályfutás iránt érdeklődő látogatónkat.Egyesületünk, a Honvéd Rákóczi Sportegyesület, jelenleg nyolc szakosztállyal működik és évente több rendezvényt is szervez a sportolni vágyóknak. A rendezvények a legkisebbektől  a legnagyobbakig, a futás szerelemeseitől a technikai sportok iránt érdeklődőknek nyújtanak tartalmas, egészséges kikapcsolódást és versenyzési lehetőséget.

A Magyar Akadálysport Szövetség (HOCRA) egyik első tagegyesületeként, 2018-ban már EB kvalifikációval (Spartan) rendelkező versenyző anyaegyesületeként, úgy gondoltuk, hogy a MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred és Szentes Város együttműködésével és támogatásával, egy napra alföldi városunkba hozzuk a terepakadályfutás rajongóit.

2019. július 20-án HOCRA Sprint Országos Bajnokságot rendezünk Szentesen.

A táv 1,5+ km, ami akár egyszerűnek is tűnhet, de higgye el mindenki, hogy az előre láthatóan 22 akadályt felvonultató verseny nagyon megpróbálja a résztvevőket. Itt valóban szükség lesz a gyorsaság és az ügyesség egyensúlyára. Szintén nem nehéz megjósolni, hogy másodpercek fognak dönteni a helyezéseket illetően.

A versenynap az OB futamokkal indul. Ezt követi a fegyveres és rendvédelmi szervek számára kiírt futamcsoport, majd természetesen az OPEN.

Részletek  folyamatosan itt, illetve a verseny facebook oldalán.

Személyesen a HOCRA versenyeken is találkozhatnak velünk az érdeklődők, ahol szintén állunk mindenki rendelkezésére.

 

Találkozzunk a nyár közepén, az Alföld közepén!

 

Üdvözlettel:

Dr. Szabó István

HRSE elnök