Nagy sikere volt a PannonHajszának - fotókkal!

A hatodik PannonHajszát június 8-án, szombaton rendezték meg Cseszneken, a Kisbükk Majorban, rengeteg érdeklődővel.

Ahogy arról korábban már beszámolt a Győr+ Online, minden eddiginél többen vettek részt az idei akadályfutó versenyen. Az indulók 7 és 14 kilométeres élményfutamokon mérkőzhettek meg egymással.

Tálos Gergő, a rendezvény főszervezője elmondta: több mint 1500-an neveztek a versenyre. A 14 kilométeres távon csaknem l400-an indultak, míg a 7 kilométeres távon több mint 1100-an. A jelentkezők 60 százaléka férfi, 40 százaléka nő, a legidősebb versenyzők egy 70 éves férfi, és egy 69 éves nő voltak. Az 50 feletti korosztályból több mint ötvenen indultak, az átlagéletkor pedig 34.

Két napra, szombatra és vasárnapra szerveztek úgynevezett GyerekHajszát is. Erre a 6-11 éves korosztályból mintegy 500 gyereket regisztráltak, dupláját az előző évinek.

Az ország legnagyobb hagyományőrző akadályversenyén több ismert ember is részt vett: Ungvári Miklós, olimpiai ezüstérmes és háromszoros Európa-bajnok magyar cselgáncsozó; Tömböly Dávid, a 2018-as Survivor verseny győztese; Tóth Ádám sportoló, közismert akadályfutó versenyző; Panyik Anita, a 2017-es Survivor versenyzője, a 2019-es Konyhafőnök műsor döntőse; de Nagy Balázs, a Győri Nemzeti Színház színművésze is teljesítette a futamot, amely nagy élmény volt a nevezők számára.

Fotó: Beledi Márta, forrás: Győr+ Online